آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

دوز یادآور چند درصد ایمنی ایجاد می کند؟

دانشمندان می گویند دوز یادآور ۷۰ درصد افراد را مقابل کووید ۱۶ ایمن می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر یکی از راهکار‌های اصلی برای کنترل همه گیری کرونا شناسایی علائم بیماری و قرنطینه کردن افراد بیمار است. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تب، سرفه، خستگی، از دست دادن حس بویای و چشایی، گلو درد، سردرد، اسهال، بثورات پوستی و قرمزی و خارش چشم از جمله رایج‌ترین علائم کووید ۱۹ محسوب می‌شوند.

با این حال، تحقیقات جدید دانشمندان در بریتانیا نشان می‌دهد زیرگونه جدید کرونای دلتا که هم اینک در این کشور در حال گسترش است کمتر در افراد مبتلا باعث ایجاد علائم می‌شود. همین موضوع نگرانی‌ها درباره تشدید همه گیری در این کشور را در پی داشته است.

بر این اساس، کالج سلطنتی لندن در پژوهش خود مشاهده کرد ۱۲ درصد افراد مورد مطالعه به زیرگونه جدید دلتا با نام علمی AY.۴.۲ مبتلا هستند، اما تنها یک سوم آن‌ها علائم سنتی و رایج ابتلا به کووید ۱۹ را نشان می‌دهند. این درحالی است که افرادی که به گونه دلتا مبتلا هستند به میزان بیشتری علائم بیماری را از خود بروز می‌دهند.

یکی از متخصصان انگلیسی در این باره می‌گوید: ما در تحقیقات خود مشاهده کردیم که دو سوم افراد مبتلا به زیرگونه جدید دلتا هیچ علائمی نداشتند در حالی که سه چهارم افراد مبتلا به گونه دلتا علائم بیماری را از خود بروز می‌دهند.

دانشمندان مشاهده کردند زیرگونه جدید دلتا کمی بیشتر از گونه دلتا توانایی انتقال میان افراد را دارد، اما شواهد تاکنون نشان نداده است که این زیرگونه باعث بیماری شدیدتر یا مقاومت در برابر واکسن شده باشد. مقامات بهداشتی بریتانیا از این موضوع نگران هستند.

افرادی بیماری که علائمی ندارند کمتر خود را قرنطینه می‌کنند و بیشتر احتمال دارد که از طریق فرآیند‌های اجتماعی یا سرفه کردن بیماری را به دیگر افراد منتقل کنند. با این حال، نداشتن علامت در این افراد نشان دهنده التهاب کمتر در بیماران و کاهش خطر مرگ و میر است.

تحقیقات دیگر کالج سلطنتی لندن حاکی از آن است که تزریق دوز تقویتی به میزان قابل توجهی فرد را در برابر کرونا مقاوم می‌کند. یافته‌های دانشمندان نشان داده است افرادی که دوز سوم (تقویتی) کرونا را دریافت کرده اند نزدیک به ۷۰ درصد ایمنی بیشتری در برابر کووید ۱۹ نسبت به افرادی که دو دوز واکسن را دریافت کرده اند از خود نشان می‌دهند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار